Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

8/10/11

4η Αγωνιστική- Ερμής Καναλίου-Κεραυνός Θεσπρωτικού 0-1

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κιτσαντάς,Σιώρος,Λέτσος,Τζιάκος Γ.Ν.,Duka, Φέκκας,
Μαλέσκος,Κούσης,Κολιός,ΜπόμπορηςΝτόβας



Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και με ένα γκολ που πέτυχε στο 71’ λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τζιάκος Γ.Ν. ο Κεραυνός Θεσπρωτικού πήρε μια δύσκολη απέναντι στον Ερμή Καναλίου.
Φάση μπροστά στην εστία του Χατζηγεωργίου

Ο Ερμής Καναλίου ήταν πολύ καλά στημένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δυσκόλεψε την ομάδα του Κεραυνού που όπως προαναφέραμε έφτασε στην νίκη με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η πρώτη και η πιο σημαντική ευκαιρία του Α΄ ημιχρόνου ήρθε για τον Κεραυνό στο 26΄λεπτό, όταν στο σουτ του Τζιάκου Γ.Ν. μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα βρήκε το κάθετο δεξί δοκάρι του Χατζηγεωργίου και κατέληξε άουτ.



Στο 35΄λεπτό δυνατό σουτ του Λέτσου έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο Β΄ ημίχρονο η ομάδα του Κεραυνού είχε την κατοχή μπάλας χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την ομάδα του Ερμή Καναλίου.

Στο 87’ λεπτό ο Τζιάκος Δ. βρέθηκε από πλάγια θέση μόνος του με τον Χατζηγεωργίου όμως το δυνατό του σουτ η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.

Η διαιτησία του κ. Ζιώγα και των βοηθών του Φραγκούλη και Παναγιώτου ήταν πολύ καλή.

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ: Χατζηγεωργίου, Αλεξανδρής, Βασιλειάδης, Καραστάθης, Νάτσος, Τσούκης (56’ Ντίνος), Κατσάνος (80΄Τυρέκογλου), Χουλιάρας, Kashari (74΄Καντζιώτης), Hujeni, Κρητικός

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Duka, Μαλέσκος (61΄Νάσης), Ντόβας, Μπόμπορης, Κιτσαντάς, Λέτσος, Σιώρος (67΄Παππάς), Κούσης, Τζιάκος Γ.Ν., Κολιός, Φέκκας (38΄Τζιάκος Δ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου