Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

10/12/11

13η Αγωνιστική- Α.Ο. Καλαμιτσίου-Κεραυνός Θεσπρωτικού 1-1


ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κιτσαντάς,Duka,Τζιάκος Γ.Δ.,Λέτσος,Τζιάκος Γ.Ν.,Φέκκας,
Μαλέσκος,Σιώρος,Κούσης,Κολιός,Μπόμπορης


Με το Νο 9 ο Τζιάκος  Γ.Ν. με τον Φέκκα
Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 13ης Αγωνιστικής μεταξύ του Α.Ο. Καλαμιτσίου και του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού που έληξε με σκορ 1-1 στο γήπεδο των Σφακιωτών Λευκάδας.
Το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα φυσικά ευνοεί την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, καθώς η ομάδα του Καλαμιτσίου, που τις τελευταίες δύο αγωνιστικές κέρδισε δύο σημαντικά ντέρμπι,  ήθελε πάση θυσία τους τρείς βαθμούς της νίκης για να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ομάδα του Θεσπρωτικού.
Κάτι που δεν έγινε και την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ να διατηρείται για δεύτερη συνεχόμενη 




Ο Κούσης με τον Σιώρο Απ.
αγωνιστική στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά δύο βαθμών από τον Λούρο και στους τέσσερις βαθμούς από το Καλαμίτσι και την Βόνιτσα.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο παιχνίδι αυτό έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Τσάτη και κατάφερε με τη λήξη του ημιχρόνου σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ν’ανοίξει το σκορ.
Στο Β΄Ημίχρονο το Καλαμίτσι αντεπιτέθηκε δημιούργησε μερικές φάσεις μπροστά στην εστία του
Duka και κατάφερε να φέρει το παιχνίδια στα ίσια ύστερα από εκτέλεση πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής κ.Ντίτσος.
Γενικά ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και το σημαντικότερο ότι διεξήχθη μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 42΄λεπτό ύστερα από καταπληκτικό συνδυασμό των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ σε αντεπίθεση, ο Φέκκας βρέθηκε μόνος του με τον Τσάτη και με ωραίο διαγώνιο πλασέ σουτ πέτυχε το 0-1.
Στο 74΄λεπτό ο Ζακυνθινός ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Τζιάκο Γ.Δ. και ο Γεωργάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμορφώνει το τελικό 1-1.
Η Διαιτησία του κ. Ντίτσου και των βοηθών του Κωνσταντίνου και Τριανταφύλλου ήταν πάρα πολύ καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ:
Τσάτη, Μπαλη, Κοντογιάννης, Παπαδήμας, Γεωργάκης, Κολόκας, Θειακός (67΄Κερασοβίτης), Κρητικός, Πετούσης (90΄Κατωπόδης), Βλάχος (58΄Ζακυνθινός), Στεριώτης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:
Duka, Μπόμπορης, Μαλέσκος, Τζιάκος Γ.Δ., Κιτσαντάς ,Κούσης (80’ Τζιάκος Δ), Σιώρος Απ., Λέτσος, Τζιάκος Γ.Ν., Κολιός, Φέκκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου