Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

7/5/11

27η Αγωνιστική: Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-1


Κεραυνός: Πανούσης. Καραγιάννης, Τζιάκος, Ντόβας, Μπόμπορης Α., Μπόμπορης Π.,
Σιώρος Απ., Κολιός, Κούσης, Σιώρος Αντ., Μαλέσκος

Σ΄ ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στον Άγιο Θωμά, η Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και οι δύο ομάδες προσπαθούν να καταλάβουν την δεύτερη θέση της γενικής βαθμολογίας.

Ο Κολιός πετυχαίνει το 1-0
Στο παιχνίδι τώρα η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, όπου ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ παίζοντας καλύτερα στο πρώτο μέρος δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και στο τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και ομάδα της Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι και πίεσε την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ με αποτέλεσμα να πετύχει το 1-1.
 ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 35΄ λεπτό ο Κολιός με άψογο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 1-0.
Στο 75΄  λεπτό ο Ζέρης Ξ. βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπόμπορη Α. και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Παναγιώτης Μπόμπορης
Η Διαιτησία του κ. Ζιώγα  και των βοηθών του Λαμπρούση  και Παναγιώτου ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κετίκογλου, Παναγιώτου, Ζέρης Π.(37’ Κατσανάκης ), Διαμάντης, Λεόπουλος(48’ Καλύβας ), Τουλκερίδης, Τριάντος (75’ Πανούσης ), Κουμπής, Ζέρης Ξ., Αρβανίτης, Χήτος.
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Μπόμπορης Α., Μαλέσκος, Ντόβας , Τζιάκος Γ., Πανούσης , Σιώρος Αντ.(66’ Τζιάκος Δ.), Σιώρος Απ., Μπόμπορης Π (59’ Γεωργαλής ), Καραγιάννης, Κολιός, Κούσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου