Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

28/9/20

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

 










Σ ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Κεραυνός Θεσπρωτικού και ο Α.Ο. Πλαγιάς ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Η βροχή και ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δυσκόλεψε και τις δυο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Όλες οι σημαντικότερες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και όλες για την ομάδα του Κεραυνού.
Μόλις στο 6΄ ο Λαμπρούσης μόνος του απέναντι με τον Καταγή το δυνατό σουτ που πραγματοποιεί, στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 26΄ο Μπόμπορης σχεδόν μέσα από την μικρή περιοχή και ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ναστούλη, στέλνει τη μπάλα άουτ με δύσκολο πλασέ σουτ.
Στο 38' ο Χουλιάρας με δυνατό δεξί σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ από το κάθετο δεξί δοκάρι του Καταγή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πολύ δυνατή βροχή δυσκόλεψε όλες τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων, με αποτέλεσμα το ισόπαλο αποτέλεσμα να διαμορφώνεται μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Καλή η διαιτησία του Χουλιάρα και των βοηθών του: Κέφη και Ζιώγα.
Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: (Μάκης Ντόβας) Μπακόλας, Ντόβας (c), Ναστούλης, Μπάκας, Ντάφλος, Στούπας, Παφίλας, Χουλιάρας, Μπόμπορης, Πανούσης, Λαμπρούσης (58΄Τζιάκος)
Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ: (Αριστείδης Φερεντίνος) Καταγής, Κοκόλης Γ, Βερύκιος (c), Μαχαλιώτης, Κοκόλης Σ (69΄Καπότης), Φλούδας, Κοκόλης Χ, Κοκόλης Χ, Σταμουλάκης (58΄Καλογεράκης), Μωραϊτης, Φερεντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου