Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

21/8/20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού, εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ και ΠΕΡΙΚΛΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ Ο.Ε., για την καλή τους διάθεση, το ενδιαφέρον και την βοήθεια που δείχνουν, καθώς και την στήριξή τους προς την ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική χρόνια.

Ευχαριστούμε επίσης, ιδιαίτερα όσους έδειξαν και δείχνουν εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη ιδέα της ΧΟΡΗΓΙΑΣ προς το Σύλλογό μας , αλλά και όσους με τις καλοπροαίρετες και χρήσιμες ερωτήσεις και παρατηρήσεις τους, συμβάλουν στη βελτίωση και τον εμπλουτισμό της λειτουργίας του Συλλόγου μας.
Εκτιμούμε πως το πρόγραμμα που παραθέσαμε στον κόσμο μας, ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, παρά τις όποιες ατέλειες λόγω των ασφυκτικών χρονικών πλαισίων που υπήρχαν όσο και της πρώτης χρονιάς λειτουργίας μας ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας μας.
Μεγάλος μας στόχος και στοίχημα μας είναι, ότι το συγκεκριμένο πλάνο για την φετινή χρονιά μπορεί να εμπλουτιστεί όσο πιο δυνατόν γίνεται ποιοτικά και ποσοτικά καλύτερα, λαμβάνοντας υπόψη μας τις καλύτερες πρακτικές, έτσι ώστε η ομάδα μας να ανεβεί ένα σκαλί παραπάνω οργανωτικά.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου