Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

2/9/13

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: ΣΗΜΕΡΑ.... ΚΛΗΡΩΝΕΙ


Η νέα Γ’ Εθνική αποκτά... υπόσταση, καθώς στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Φυσιολατρικού Ομίλου Φλώρινας θα διεξαχθεί ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση.
Συμμετοχή δήλωσαν 93 ομάδες και ήρθε η ώρα να θα μάθουν σε ποιον όμιλο θα αγωνίζονται, ενώ θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Αρχικά θα γίνει ο
καταρτισμός των έξι ομίλων, καθώς εκτός από τα γεωγραφικά κριτήρια, θα γίνει κλήρωση για μοιραστούν σε δύο ομίλους, οι ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας και της ΕΠΣ Λάρισας. Οσο για τον 5ο και τον 6ο όμιλο, όπου συμμετέχουν οι ομάδες της Αττικής, της Κρήτης και των Κυκλάδων, τα πάντα θα καθοριστούν μέσω κλήρωσης.
Παράλληλα, από τους τρεις όμιλοι των 16 ομάδων, θα υποβιβάζονται οκτώ ομάδες, δηλαδή οι μισές. Στους τρεις ομίλους των 15 ομάδων θα υποβιβάζονται 7 ομάδες από τους δύο και 8 ομάδες από τον έναν, κάτι που θα προκύψει μέσω κλήρωσης. Πάνω στον καταρτισμό των ομίλων θα βασιστεί και η πρώτη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Στον 1ο όμιλο, θα συμμετέχουν 16 ομάδες από της: ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Χαλκιδικής, Κιλκίς, καθώς και τρεις από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τον 2ο όμιλο θα απαρτίζουν 16 σωματεία από τις: ΕΠΣ Καστοριάς, Κοζάνης, Πρέβεζας/Λευκάδας, Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Ηπείρου και Γρεβενών, μαζί με τρία ακόμη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, αλλά και δύο από την ΕΠΣ Λάρισας.

Στον 3ο όμιλο θα βρεθούν 15 ομάδες από τις ΕΠΣ Ημαθίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας, Πιερίας, Μαγνησίας, Εύβοιας, συν τρεις ακόμη από την ΕΠΣ Λάρισας

Ο 4ος όμιλος θα έχει 16 συλλόγους από τις ΕΠΣ Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας και Κορινθίας. Αυτός είναι ο μόνος όμιλος που είναι έτοιμος.


Για τον 5ο και τον 6ο όμιλο, ισχύουν τα εξής. Κάθε ένας από αυτούς θα έχει τέσσερις ομάδες της Κρήτης και μία των Κυκλάδων, ενώ οι υπόλοιπες δέκα θα προέρχονται από την Αττική. Το ποιες ομάδες θα πάνε που, θα προκύψει από την κλήρωση.
πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου