Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

18/8/13

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ



Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Κεραυνού Θεσπρωτικού στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «κόκκινων» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού νίκησε με 4-0 το Πανλευκάδιο ( Καλαμίτσι Λευκάδας) στο Θεσπρωτικό, με δύο γκολ του Χρήστου Σιδηρόπουλου και άλλα δύο γκολ του Σπύρου Νικολάου.
Θετικά ήταν τα μηνύματα που άφησε η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου, η οποία έπαιξε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο και πέρα από το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου,  ο Κεραυνός στο διάστημα ειδικά του πρώτου 45/λέπτου έχασε άλλες τρεις κλασσικές ευκαιρίες για ν’ αυξήσει ακόμη περισσότερο το σκορ.
Βέβαια η ομάδα του Κεραυνού θέλει ακόμη πολύ δουλειά γιατί υπήρξαν στιγμές στον  αγώνα, κυρίως στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης,  όπου η ομάδα έδειχνε να «ψάχνεται» για να βρεί το ρυθμό και τα βήματά της.
Το Πανλευκάδιο παρουσίασε μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα και η οποία σίγουρα θα
πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Το φιλικό παιχνίδι  παρακολούθησαν αρκετοί  φίλαθλοι του Κεραυνού, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.
Ο Βαγγέλης Φίντζος, παρά τις απουσίες πολλών βασικών του παικτών, παρέταξε την παρακάτω ενδεκάδα: Ντούκα, Λέκκος, Φαρμάκης, Μπορντούβαλης, Ρακόπουλος, Κούσης, Φλώρος, Κολιός, Δήμος, Φέκκας, Σιδηρόπουλος.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Τζιάκος, Φίντζος, Τζίμας, Νικολάου, Ταπρατζής και Κωστούλας.
Τα γκολ
Μόλις στο 10΄ ο Κολιός με έξοχη σέντρα από πλάγια αριστερά βρίσκει τον Σιδηρόπουλο στο ύψος της μικρής περιοχής και αυτός με ωραία δυνατή κεφαλιά πετυχαίνει το 1-0.
Στο 62΄ ο Νικολάου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πετυχαίνει το 2-0.
Στο 75΄ο Σιδηρόπουλος, αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι  πετυχαίνει το 3-0.
Στο 85΄ απευθείας κόρνερ του Νικολάου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα και το 4-0
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μπαΐλης με βοηθούς τους Τσόγκα και Φίτσα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου