Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

23/9/12

Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-1


Διαιτητές και αρχηγοί
Σ’ ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα,  ο Κεραυνός Θεσπρωτικού και ο Α.Σ. Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου έδειξε ότι σιγά-σιγά αρχίζει να βρίσκει τα «πατήματά» της και μετά την επιστροφή των πολλών τραυματιών παικτών του,  σίγουρα θα δείξει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο.
Ο Θεσπρωτός, που φέτος αγωνίζεται μετά από πολλά χρόνια στο Α’ Τοπικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας, φάνηκε ότι διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και η  εμφάνισή του ειδικά αυτή του δευτέρου ημιχρόνου,  αφήνει πολλές υποσχέσεις για την επιστροφή του στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.
Αποκάλυψη του αγώνα ήταν ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Κεραυνού Γιώργος Λάππας ο οποίος μόλις με δύο προπονήσεις στην ομάδα του Θεσπρωτικού, έδειξε τις πλούσιες αρετές του πετυχαίνοντας μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ.
Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Τα γκολ
Στο 40’ λεπτό ο Λάππας πιάνει δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πετυχαίνει το 1-0 για τον Κεραυνό.
Στο 72’ λεπτο ο Παππάς μόνος του απέναντι με τον Παίδαρο με ωραίο δεξί πλασέ σουτ πετυχαίνει το 1-1.
Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού αγωνίστηκε με τους: Ντούκα, Πάνου, Χωραβάτης, Ρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Κούσης, Ναστούλης, Τζιάκος Δ., Χήτος, Λάππας.
Έπαιξαν και οι: Παίδαρος, Γεωργαλής Π., Πάσχος, Λέκκος, Τζιάκος Γ., Πανταζής, Μπαλάφας, Μπόμπορης, Μαλέσκος, Νταλαγιάννης.
Φάση από το σημερινό φιλικό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου