Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

30/8/12

ΜΕ 10 ΟΜΙΛΟΥΣ Η Δ' ΕΘΝΙΚΗ


Οριστική είναι η απόφαση της ΕΠΟ για διατήρηση των δέκα ομίλων στη Δ’ Εθνική και την περίοδο 2012-13, παρά τα σχέδια για αναδιάρθρωση.
Υστερα από την κατάργηση των αγώνων μπαράζ, συνολικά 125 ομάδες είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Δ’ Εθνική, αλλά δεκατρείς δεν δήλωσαν συμμετοχή και είναι οι εξής:
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καλληράχης (ΕΠΣ Γρεβενών), Ενωση Άνθειας/Αρίστεινου (ΕΠΣ Εβρου), Θύελλα Αμπελοκήπων (ΕΠΣ Ζακύνθου), ΠΑΟ Κρύας (ΕΠΣ Ηπείρου), Διλινάτα (ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης), Μολαϊκός (ΕΠΣ Λακωνίας), Αστέρας Μαγικού (ΕΠΣ Ξάνθης), Αρης Αμφιάλης (ΕΠΣ Πειραιά), Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου (ΕΠΣ Πέλλας), Πανσαμιακός (ΕΠΣ Σάμου), Ελλάς Ανω Καλλινίκης (ΕΠΣ Φλώρινας), Αετός Βαρβάρας (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου (ΕΠΣ Χίου).
Έτσι, οι όμιλοι που θα παραμείνουν δέκα, θα έχουν από 10 έως 13 ομάδες. Ο καταρτισμός θα γίνει με τα περσινά δεδομένα, ενώ η μόνη αλλαγή είναι οι ομάδες των νησιών που αλλάζουν όμιλο, όπως γίνεται κάθε χρονιά.
Αναλυτικά: 
1ος όμιλος-12 ομάδες (μετρούν και την Καβάλα που δεν είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει.
2ος όμιλος-10 ομάδες.
3ος όμιλος-11 ομάδες.
4ος όμιλος-11 ομάδες
5ος όμιλος-12 ομάδες. (Α.Σ.Τρίκαλα 2011-Α.Σ.Μετέωρα Καλαμπάκας-Α.Ε.Μεσολογγίου-Άρης Αιτωλικού-Όλυμπος Κέρκυρας-Αναγέννηση Περιβόλι Κέρκυρας-Εθνικός Φιλιππιάδας-Κεραυνός Θεσπρωτικού-Οδυσσέας Νυδριού-Φιλοθέη Άρτας-Γ.Καραϊσκάκης Άρτας-Α.Ε.Ν.Σελεύκειας Θεσπρωτίας).
6ος όμιλος-10 ομάδες.
7ος όμιλος-11 ομάδες.
8ος όμιλος-11 ομάδες (από Λέσβο-Χίο).
9ος όμιλος-12 ομάδες (από Δωδεκάνησα-Κυκλάδες-Σάμο).
10ος όμιλος-10 ομάδες.
Την Δευτέρα (03.09) αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για τα νέα πρωταθλήματα, καθώς χρειάζεται η έγκριση του συγκεκριμένου πλάνου από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενώ η σέντρα υπολογίζεται για τα μέσα του Οκτωβρίου. Μάλιστα, μετά τις εκλογές της Ε.Π.Ο., θ' αποφασιστούν και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο.
Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου