Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

29/8/12

ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 1-2



Στο δεύτερο  φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο Θεσπρωτικό, ο Κεραυνός  γνώρισε  την φιλική  ήττα με σκορ 2-1 από τον Ερμή Καναλίου .
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού παρουσιάστηκαν σήμερα πάρα πολύ κουρασμένοι και με πάρα πολύ «βαριά»  πόδια,λόγω  των επίπονων και σκληρών προπονήσεων , με συνέπεια να γνωρίσουν την  ήττα από τον Ερμή  Καναλίου που αγωνίζεται στην Α΄τοπική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας.
Ο Ερμής Καναλίου πιο «φρέσκος» στο 1ο ημίχρονο, επέβαλε το ρυθμό του και σε διάστημα  τεσσάρων λεπτών ( 26΄-30΄) κατάφερε ν’ αιφνιδιάσει και να πετύχει τα δύο τέρματά του.
Στο 2ο ημίχρονο και μετά από τις πάρα πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Φίντζος, ο Κεραυνός ανέβασε την απόδοσή του  και  έχοντας πάρα πολλές ευκαιρίες το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει το σκορ σε 1-2.
Για τον Ερμή το σκορ άνοιξε ο Κρητικός  στο 26΄λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ και ο ίδιος  παίκτης μετά από τέσσερα λεπτά να σημειώνει  το 2-0 με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στο 50΄λεπτό ο Κούσης Σπύρος με ωραίο διαγώνιο πλασέ  σουτ πετυχαίνει το 1-2.
Στο 90+ ο Κεραυνός κερδίζει πέναλτυ σε ανατροπή του Πάνου Κώστα και ο  Κολιός Γ.από τα έντεκα βήματα δεν νικά τον πολύ καλό σήμερα  Γεωργίου.
Ο Κεραυνός αγωνίστηκε στο 1ο ημίχρονο  με τους:
Παίδαρος, Μπόμπορης, Μαλέσκος, Τζιάκος Γ., Γεωργαλής, Κούσης Στ., Τζιάκος Δ., Ναστούλης, Χήτος, Κολιός Π., Φέκκας
Στο 2ο ημίχρονο με τους:
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
Ντούκα, Πάνου, Λέκκος, Ρακόπουλος, Λέτσος, Πανταζής, Κολιός Γ., Δήμος, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Καλδάνης, Κούσης Σπ., Δημολίτσας, Γεωργαλής Π., Πάσχος,Νταλαγιάννης, Κουλίατσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου