Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

27/6/12

ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Πραγματοποιηθηκε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης (27.06.12) η τελευταία κατά σειρά Γενική Συνέλευση των μελών του Κεραυνού Θεσπρωτικού από την οποία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της διετίας 2012-2014.
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποίηθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εκκλησίας Θεσπρωτικού "Το Γενέσιον της Θεοτόκου" και είχε διάρκεια περίπου δύο ωρών.
Αρχικά έγινε από τον απερχόμενο Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ζήκο Ρεμπή, ο διοικητικός απολογισμός (διαβάστε τον απολογισμό αναλυτικά παρακάτω) και ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα.
Το ίδιο συνέβη και με το αντίστοιχο οικονομικό σκέλος, όπου παρουσιάστηκε από τον
απερχόμενο Ταμία κ. Γεώργιο Φίντζο ο απολογισμός των εσόδων-εξόδων.
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου απαρτίζουν οι ίδιοι απερχόμενοι Διοικητικοί Σύμβουλοι της προηγούμενης Διοίκησης, με την διαφορά ότι εκλέχθηκαν για πρώτη φορά και τρία άλλα μέλη που προέρχονται από τις Τοπικές Κοινότητες Ριζοβουνίου και Κρανέας.
Αναλυτικά για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι:
  • Ζήκος Ρεμπής,
  • Παύλος Ντόβας,
  • Γρηγόρης Ζαχαριάς
  • Σταύρος Δημολίτσας, 
  • Νικόλαος Γεωργαλής,
  • Χρήστος Μήτσης, 
  • Γεώργιος Φίντζος,
  • Γρηγόρης Δήμος,
  • Χρήστος Κονταξής,
  • Νικόλαος Σταύρου (από το Ριζοβούνι),
  • Γεώργιος Γιαννακηβασίλης  (από το Ριζοβούνι),
  • Γεώργιος Βάσσιος (από την Κρανέα)
Τα μέλη του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν εκ νέου αυτή τη φορά στα Γραφεία του Συλλόγου  την Παρασκευή 29.06.12 και ώρα 8 μ.μ. για να εκλέξουν τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης.
Τα θέματα που έχει να επιλύση η νέα Διοίκηση, εκτός του οικονομικού ζητήματος που είναι και το πιο σημαντικότερο,  είναι πάρα πολλά και εξίσου σημαντικά όπως π.χ. οι επιχορηγήσεις που δεν έχει λάβει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια, το χτίσμο της ομάδας ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων στην Δ΄Εθνική Κατηγορία, η πορεία των εγγραφών-επανεγγραφών των μελών του Συλλόγου και πάρα πολλά άλλα ζητήματα.

==========================================================================

Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Προέδρου κ. Ζήκου Ρεμπή.


"Αγαπητοί φίλοι του Κεραυνού.
Πέρασαν τέσσερα  χρόνια από την ημέρα όπου το Δ.Σ. ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα της δράσης των μελών του Δ.Σ. ήταν το ήθος και η ομαδικότητα, τόσο στην λήψη των αποφάσεων όσο και στην εκτέλεση τους.
Υπήρχε πάντοτε ένα θετικό κλίμα στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και με κοινούς στόχους.
Η προώθηση του ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού και του πολιτισμού στην τοπική κοινωνία για το καλό των νέων του χωριού μας και των νέων της  ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε. Θεσπρωτικού, η επιδίωξη να πάμε ψηλότερα τον ΚΕΡΑΥΝΟ, η καλυτέρευση των συνθηκών άθλησης των αθλητών μας, η οργάνωση, η δημιουργία των προϋποθέσεων για την δημιουργία κατ’ αρχήν μιας ομάδας που θα είναι υπόδειγμα για όλους , καθώς και την άνοδο και την εγκατάσταση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,  αποτελούσαν πάντα οδηγό στις αποφάσεις μας.
Γνωρίζετε ότι σε κάθε ερασιτεχνικό σωματείο που τα έσοδα του είναι ελάχιστα και η προοπτική αύξησής τους , μέσω των μελών και χορηγιών σε επιθυμητό επίπεδο είναι στην σημερινή εποχή πολύ δύσκολη, η δύναμη του θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη των υποδομών οι οποίες θα τροφοδοτούν την ανδρική ομάδα  και θα ελαχιστοποιήσουν την ανάγκη του συλλόγου να προστρέχει σε άλλες λύσεις, καθόλου δόκιμες,  για την φιλοσοφία και τις οικονομικές δυνατότητες που έχει σήμερα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ.
Για αυτό λοιπόν τον λόγο, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ εδώ και πολλά χρονιά διατηρεί την παιδική ομάδα  η οποία αποτελεί μέχρι και σήμερα το βαρόμετρο και το μέλλον του Συλλόγου μας.
Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι χωρίς την Παιδική ομάδα και τις Ακαδημίες του Συλλόγου,  δεν υπάρχει κανένα μέλλον για τον Σύλλογό μας.
Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε πάνω σ’ αυτή τη κατεύθυνση που είναι πρώτης επιλογής έτσι ώστε να υπάρξει παρόν και μέλλον του Συλλόγου μας.
Αναλυτικά σας αναφέρω για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας:

1. Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Η Παιδική ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας με 22 και πλέον μικρούς ποδοσφαιριστές.
Στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  έχουμε όχι μόνο συμμετοχή, αλλά και αρκετές διακρίσεις. Στο παρελθόν έχουμε κατακτήσει το παιδικό πρωτάθλημα και πολλές φορές την δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης, αποδεικνύοντας σε όλους ότι πραγματικά γίνεται μια σοβαρή δουλειά από τον προπονητή Βαγγέλη Φίντζο και τον γυμναστή, παλιότερα, Δημήτρη Πάντο.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το 95% της ανδρικής ομάδας του Κεραυνού αποτελούνται από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την παιδική ομάδα του Κεραυνού.

2. ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

 Ο Σύλλογός μας θα πρέπει να κριθεί με πολύ μεγάλη επιείκεια γιατί εφέτος ξεκινήσαμε και θα προσπαθήσουμε  για πρώτη φορά  να λειτουργήσουμε τις Ακαδημίες.
Αυτό που επιδιώκουμε  με το τεχνικό team, είναι να συγκεντρώσουμε συνολικά 70-80 παιδιά για να πούμε ότι αποτελούν μια σοβαρή και υπολογίσιμη επένδυση για το Σύλλογό μας.
Ήδη η συμμετοχή των μικρών σε ηλικία παικτών είναι θα λέγαμε κάπως ικανοποιητική και σίγουρα θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους μας για την προσέλκυση των μικρών ποδοσφαιριστών.
Στις Ακαδημίες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σε κάθε μικρό αθλητή από μια πλήρη αθλητική περιβολή(φανέλα, σορτσάκι, κάλτσες), μια φόρμα και έναν σάκο με μια πολύ μικρή συμμετοχή των γoνιών τους (20 ευρώ για την πρώτη εγγραφή και 10 ευρώ μηνιαίως).
Σκοπός και επιθυμία μας στις  Ακαδημίες που θέλουμε να λειτουργήσουμε να υπάρξουν υποχρεωτικά τα τμήματα: Παμπαίδων και Μίνι.
Τα παραπάνω Τμήματα μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλά τουρνουά ομάδων που θα διεξαχθούν κατά την τρέχουσα περίοδο.
Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι με προσεγμένη και σοβαρή δουλειά οι Ακαδημίες μας μπορούν να γίνουν μια υπολογίσιμη και αναγνωρισμένη δύναμη σε όλη την Ήπειρο.
Παίρνοντας πολλά παραδείγματα και από άλλες Ακαδημίες, μπορούμε και σίγουρα θα έχουμε πολλές προτάσεις και συνεργασίες με άλλες ακαδημίες.
Τι το καλύτερο απ’ αυτό??? να βλέπεις και να καμαρώνεις μέσα στα γήπεδα μικρά παιδιά!

3. Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ως γνωστό, συμμετείχε στο Α΄Τοπικό της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια  που περάσαν,  ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  είχε  πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα.
Απέχτησε μετά από πάρα πολλά χρόνια ξανά την χαμένη του δύναμη και αυτοπεποίθηση.
Έτσι σας αναφέρω ότι την περίοδο 2008-2009 κατετάγη στην 4η θέση, την περίοδο 2009-2010 την 3η θέση, την περίοδο 2010-2011 την 2η θέση και την φετινή περίοδο 2011-2012 αναδείχθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μετά από 27 και πλέον χρόνια.
Σημειωτέον, ότι η ομάδα μας για ν’ ανέβει στην Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ συμμετείχε στους αγώνες ανόδου μπαράζ  του 8ου ομίλου με τις πρωταθλήτριες ομάδες των Νομών: Αιτωλ/νίας (εκπροσωπήθηκε από τον Άρη Αιτωλικού), Άρτας (εκπροσωπήθηκε από τον Αετό Διασέλλου) και Φωκίδας (εκπροσωπήθηκε από τον Οδυσσέα Ανδρούτσος Γραβιάς).
Η ομάδα μας κατέκτησε την δεύτερη θέση και μαζί με τον Άρη Αιτωλικού που κατέκτησε την πρώτη θέση, θ’ αγωνίζονται  στην Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Για την ιστορία ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ο θεσμός των αγώνων ανόδου μπαράζ εφαρμόστηκε από εφέτος για πρώτη φορά από την Ε.Π.Ο.
Καταλαβαίνετε όλοι σας πόσο δύσκολο και πρωτόγνωρο ήταν αυτό το μίνι πρωτάθλημα, λαμβάνοντας υπόψη μας και τις οικονομικές διαφορές  που είχαμε με αυτές τις ομάδες (πολύ παίκτες με αρκετά μεγάλα συμβόλαια και γενικά μεγάλα μπάτζετ).
Εκ μέρους της απερχόμενης Διοίκησης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να δώσω πολλά συγχαρητήρια κατ’ αρχήν τον προπονητή Βαγγέλη Φίντζο, τον γυμναστή Δημήτρη Πάντο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας για την αξιοζήλευτη προσπάθειά τους που οδήγησαν τον ΚΕΡΑΥΝΟ, μετά από πολλά χρόνια,  στην μεγάλη αυτή  επιτυχία.


4. ΣΤΟΧΟΙ:

α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ:

Οι στόχοι της ομάδας τα τελευταία χρόνια ήταν πολλοί, αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ήταν και εφικτοί, όπως  λόγου χάρη η δημιουργία αυτής της ομάδας.
Δεν χρειάζεται να σας κουράζω και να επαναλαμβάνομαι  το τι κατάφερε φέτος ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ. 
Στο τέλος της φετινής χρονιάς και στις Συνεδριάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου, τέθηκε ομόφωνα ένας μεγάλος στόχος.
Ο στόχος της απερχόμενης διοίκησής μας ήταν, να παραδώσουμε στη νέα διοίκηση που θα εκλεγεί έναν Σύλλογο που κυρίως θα βασίζεται και θα συντηρείται οικονομικά από τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου και τους όποιους χορηγούς.
Ήδη στην τελευταία Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου μας τέθηκε από την απερχόμενη διοίκηση η υλοποίηση και  η πραγματοποίηση του στόχου αυτού.
Όπως πληροφορούμε από τα μέλη του Συλλόγου μας που έχουν αναλάβει το έργο αυτό,  η προσπάθεια της εγγραφής-επανεγγραφής των μελών βρίσκεται σε  καλό δρόμο (τις δύο πρώτες ημέρες των εγγραφών γράφτηκαν συνολικά 80 μέλη) , όμως ο αριθμός αυτός δεν είναι αρκετός και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε κάτι το παραπάνω για να μπορέσει ο Σύλλογός μας ν’ ανταπεξέλθει στην πρόκληση της νέας και πιο δύσκολης κατηγορίας.

β) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ:

Ο αγωνιστικός στόχος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κατά την άποψή μου θα  πρέπει να βασίζεται στην φιλοσοφία που η Διοίκησή μας εφαρμόσε τα τελευταία 4 χρόνια.
Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει και νομίζω ότι σήμερα και το απαιτεί,   ότι ο Σύλλογός μας θα πρέπει να βασίζεται κυρίως στα δικά του παιδιά και στη συνέχεια όποιος το αξίζει να φεύγει για μεγαλύτερες ομάδες χωρίς ο Σύλλογός μας να σταθεί εμπόδιο στο ποδοσφαιρικό μέλλον των ταλαντούχων  ποδοσφαιριστών.
Παραδείγματα υπάρχουν όπως αυτή του Αντώνη Παπασάββα, ο οποίος από την ηλικία των 15 ετών πήρε μια σπουδαία μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Τι το καλύτερο για ένα ταλαντούχο παιδί?
Επίσης, όπως οι ποδοσφαιριστές Σπύρος Νικολάου που σήμερα αγωνίζεται στην Κρανούλα, ομάδα Γ΄Κατηγορίας και ο Κολιός Γιώργος που αγωνίστηκε πέρσι στον ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ στην Δ΄Εθνική Κατηγορία.

Όσον αφορά την πορεία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στη Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, θα πρέπει κατά την άποψη μου, να είναι κατά κύριο λόγο η παραμονή της ομάδας στην Κατηγορία ή στην χειρότερη περίπτωση,  να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα.
Οι εμπειρίες των αγώνων πρωταθλήματος  της Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ που θα αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team , η Διοίκηση του Συλλόγου και οι φίλαθλοι της ομάδας μας ,  θα είναι πάρα πολύ σημαντικές και θα βοηθήσουν τον Σύλλογό μας σε όλα τα επίπεδα κυρίως διοικητικά και αγωνιστικά.

γ) ΓΗΠΕΔΟ και ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που προτείνω να εστιάσει την προσοχή της η νέα εκλεγμένη διοίκηση που θα προκύψει, είναι το γήπεδο.
  • Θα πρέπει να προσεχθεί η αίθουσα του Γυμναστηρίου που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου.
  • Η επιπλέον διαμόρφωση  των  ήδη υπαρχόντων αποδυτηρίων (ποδοσφαιριστών και διαιτητών)  του σταδίου, είναι πλέον επιτακτική.
  • Με μικρή παρέμβαση μπορούμε να φτιάξουμε και την αίθουσα τύπου η οποία μπορεί να διαμορφωθεί στα υπάρχοντα αποδυτήρια των διαιτητών.
  • Η τοποθέτηση τουλάχιστον 200 πλαστικών καθισμάτων στην κερκίδα,  η κατασκευή δημοσιογραφικού θεωρείου, η κατασκευή στεγάστρου στην κερκίδα και η διαμόρφωση του κυλικείου θα πρέπει να είναι στις πρώτες προτεραιότητες του νέου Δ.Σ.

Εμείς το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο πάνω στο θέμα του γηπέδου πιστεύω ότι κάναμε αρκετά και με την οικονομική κρίση που γενικά μαστίζει την χώρα μας και συνεπώς και τον Σύλλογό μας , καταφέραμε με πολύ δυσκολία και προσωπική αφιλοκερδώς εργασία, να φτιάξουμε ένα όμορφο και συνάμα λειτουργικό γήπεδο.
Οι μαρτυρίες των παρατηρητών γηπέδου, διαιτητών , φιλάθλων , των αθλητών, παραγόντων των φιλοξενούμενων ομάδων, καθώς και των δημοσιογράφων για το γήπεδο του Θεσπρωτικού, ήταν όλες πολύ θετικές. Βέβαια απαιτούνται ακόμη πολλά.
Ενδεικτικά σας αναφέρω τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο και αυτά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή για να προλάβουμε και τους αγώνες μπαράζ ανόδου:

  1. Την ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου στην είσοδο και μπροστά στις κερκίδες του γηπέδου.
  2. Την διασφάλιση των αποδυτηρίων των αθλητών  από τους φιλάθλους (κατασκευή σιδέρένιας πόρτας).
  3. Την κατασκευή ειδικής φισούνας για την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο
  4. Την τοποθέτηση δύο WC (Χημικές τουαλέτες)  για τους φιλάθλους.
  5. Την διασφάλιση των αποδυτηρίων των διαιτητών.
  6. Την τοποθέτηση συρμάτινου κιγκλιδώματος στο βόρειο τοιχείο του γηπέδου.
  7. Την συντήρηση-αντικατάσταση των WC των αποδυτηρίων των αθλητών και διαιτητών.
  8. Την τοποθέτηση δύο κλιματιστικών στ΄αποδυτήρια των αθλητών.
  9. Το βάψιμο όλης της κερκίδας και των αποδυτηρίων.
  10. Συντήρηση του κυλικείου του γηπέδου.
  11. Κατασκευή συρμάτινου κιγκλιδώματος στο νότιο μέρος του γηπέδου (πίσω από τα γκολποστ) για να συγκρατεί την μπάλα εντός του γηπέδου.
  12. Αγορά οργάνων γυμναστικής για τους αθλητές του Συλλόγου μας και πολλά άλλα που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω:
  1. Το Δήμο Ζηρού  που μας βοήθησε σημαντικά για την υλοποίηση όλων αυτών των έργων.
  2. Όλους τους φίλους εθελοντές του Συλλόγου μας που εργάστηκαν για την συντήρηση και την καθαριότητα του γηπέδου.
  3. Τους Συλλόγους που πρωτοστάτησαν και μας βοήθησαν σε όλες αυτές τις δραστηριότητες.
  4. Τους Διοικητικούς Συμβούλους του Συλλόγου μας που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Η νέα διοίκηση που θα προκύψει σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσει προς αυτή την κατεύθυνση δηλ. της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου και να είναι βέβαιοι ότι θα έχουν την βοήθεια όλων μας.
Με τις σωστές εγκαταστάσεις, το παιδικό τμήμα  και οι ακαδημίες του συλλόγου μας  θα γίνουν περισσότερο ελκυστικά για τα παιδιά της περιοχής μας, αλλά και για τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους να αθληθούν στα τμήματα του Συλλόγου.

Αγαπητοί φίλοι,

Παρά τα σημαντικά αντικειμενικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, πιστεύω πως διοικήσαμε τον ΚΕΡΑΥΝΟ τα τέσσερα τελευταία χρόνια της θητείας μας έχοντας σαν κίνητρο και οδηγό την αγάπη μας για το Ποδόσφαιρο και την ομάδα μας.
Ενδεικτικά να φανταστείτε ότι προσπαθήσαμε και στο τέλος τα καταφέραμε να δημιουργήσουμε το επίσημο blogs της ομάδας μας, όπου ο καθένας και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου,  να μπορεί να έχει πλήρη ενημέρωση  για τα τελευταία νέα και την πορεία της ομάδας μας τόσο σε αθλητικό όσο και στο διοικητικό επίπεδο.
Λεπτομέρεια θα έλεγε κανείς….. όμως και οι λεπτομέρειες κάνουν την μεγάλη διαφορά.
Αξιοζήλευτη πραγματικά προσπάθεια του Συλλόγου μας που δύσκολα θα συναντήσεις ακόμη και στις επαγγελματικές ομάδες.
Είναι κατανοητό ότι η σημερινή οικονομική συγκυρία δεν ευνοεί την ανεύρεση χορηγιών και ως εκ τούτου, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.
Η νέα διοίκηση θα έχει το δύσκολο έργο της αναζήτησης χορηγιών και ταυτόχρονα θα πρέπει να στρέψει πλέον την προσοχή της στον αθλητικό οργανισμό και τον Δήμο που μας απέδειξαν έμπρακτα ότι και θέλουν και μπορούν.
Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα τους ελάχιστους χορηγούς της ομάδας, τους κατόχους των καρτών διαρκείας, τα μέλη και όλους τους φιλάθλους για την στήριξη και συμπαράστασή τους.
Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στ’ απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. , που όπως σε κάθε ερασιτεχνική ομάδα,  είναι οι αφανείς  «ήρωες».
Προσπάθησαν και πρόσφεραν ανιδιοτελώς, ο κάθε ένας με τις δικές του ξεχωριστές δυνατότητες τον καλλύτερο εαυτό του.
Τελειώνοντας, για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team της ομάδας μας, που στην πλειοψηφία τους αγωνίστηκαν και πρόσφεραν τα μέγιστα χωρίς καν ν’ αμείβονται.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  επιζεί  χάρη στους φιλάθλους του, στα μέλη του και στους ελάχιστους χορηγούς τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράστασή τους.
Η κάθε διοίκηση απλά διαχειρίζεται την ομάδα και τα προβλήματά της.
Για αυτό λοιπόν σας καλώ να βοηθήσετε έμπρακτα τη νέα Διοίκηση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που θα προκύψει από τις σημερινές διαδικασίες.

Στη νέα διοίκηση θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για αυτούς, τις οικογένειες τους και την ομάδα μας και να θυμάστε όλοι ότι η νέα διοίκηση χρειάζεται όρεξη, διάθεση, χρήματα και στήριξη, την οποία εφ’ όσον κρίνεται αναγκαία εκ μέρους μου να τη θεωρείτε πάντα δεδομένη.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους".
Ζήκος Ρεμπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου