Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

31/5/12

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ



Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε σήμερα στην Γραβιά  ο Κεραυνός Θεσπρωτικού.Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε τις ευκαιρίες να πάρει την νίκη και να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα όσο αφορά την υπόθεση άνοδος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με την έναρξη του δεύτερου ημίχρονου στο 47΄ λεπτό, και στο 80΄ λεπτό να πετύχουν το 2-0 και να φτάσουν πολύ κοντά στην πρώτη τους νίκη.
Ο Κεραυνός αν και αγωνίστηκε με απουσίες στο σημερινό παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν παράτησε το παιχνίδι, πίεσε τον Ανδρούτσο μείωσε λίγο πριν το τέλος το σκορ και κατάφερε με την λήξη να πάρει τον βαθμό.Οι άνθρωποι της ομάδας του Κεραυνού έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Μπλούνα από την Φθιώτιδα, και διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι, ενώ μετά το 2-1 άφησε τον Κεραυνό με 10 παίκτες όταν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αποστόλη Σιώρο ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο
παιχνίδι της Κυριακής με τον Αετό Διασέλλου στο Θεσπρωτικό.
ΤΑ ΓΚΟΛ
47΄  Με κεφαλια του  Κυρίτση το 1-0.
80΄  Με ατομική ενέργεια και πλασέ του Μπρουγιαννάκη το 2-0.
84΄ Ανατροπή του Φέκκα από τον Παπαγεωργίου και ο κ. Μπλούνας δειχνει το σημειο του πεναλτι. Την εκτελεση ανελαβε ο Κώστας Φέκκας ο οποιος μειωσε το σκορ για τον Κεραυνο.
90΄ Με κεφαλιά του Φέκκα το τελικο 2-2.
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)Βοηθοί: Δουδούμης – Δόσκορης (Φθιώτιδας).
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΒΑΣ): Τζιβάρας, Μπακαλέξης, Μάμαλης, Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Μπάκας, Ρέβας, Νάστος(89΄ Κονταξής), Μπρουγιαννάκης, Κολιούκος (79΄Κυρίτσης), Χουλιάρας (78΄Ζήσης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΝΤΖΟΣ): Duca, Πανούσης (68΄Μαλέσκος), Ντόβας, Γεωργαλής, Μπομπόρης Α., Κούσης, Σιώρος, Λέτσος, Τζιάκος Γ., Κολιός (62΄Τζιάκος Δ.), Φέκκας.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου