Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

27/5/12

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-0

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα ο Κεραυνός Θεσπρωτικού στο Αιτωλικό  από τον τοπικό Άρη και με το αποτέλεσμα αυτό, καθώς και με το συνδυασμό το "διπλό" του Αετού στην Γραβιά, δίνει ένα ιδιαίτερο και συναρπαστικό ενδιαφέρον  για τις ομάδες που θα κατακτήσουν τελικά τις δύο πρώτες θέσεις για την άνοδό τους στην Δ. Εθνική. 
Είσοδος ομάδων Άρη Αιτωλικού-
Κεραυνός Θεσπρωτικού
Ο Άρης από σήμερα προηγείται με 7 βαθμούς,  με δεύτερο τον Κεραυνό με 6 βαθμούς και το Διάσελλο ν' ακολουθεί με 4 βαθμούς.
Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σήμερα το απόγευμα οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, αλλά και τους πολλούς εκδρομείς φιλάθλους του Κεραυνού, ο Άρης έκανε ένα σημαντικό βήμα για να κατακτήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις.
Στο Α΄ημίχρονο ο Άρης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με συνεχείς επιθέσεις κατάφερε να πετύχει το τέρμα με τον Ζηνεμπή ξεπερνώντας
αρχικά στο πρώτο εικοσάλεπτο τις δύο πολύ καλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του  Κεραυνού... μια με τον Φέκκα και μια άλλη με τον Κούση.
Οι φίλαθλοι του Κεραυνού σήμερα στο Αιτωλικό
Στο Β΄ημίχρονο ο Κεραυνός κάνοντας με το ξεκίνημα δύο αλλαγές, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και στη συνέχεια  να πιέζει την ομάδα του Άρη για την ισοφάριση.
Κάτι που τελικά δεν κατάφερε στο τέλος και έτσι να γνωρίσει σήμερα την ήττα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ
4΄ Σέντρα του Ευθυμίου από δεξιά, η μπάλα στον Ζέρβα που με προβολή στέλνει την μπάλα άουτ.
13΄ Ανάποδο ψαλιδάκι του Φέκκα η μπάλα περνά  μόλις άουτ.
15΄ Σέντρα του Σιώρου από αριστερά, κεφαλιά του Φέκκα από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το δοκάρι.
19΄ Σουτ του Γρηγοριάδη μέσα από την περιοχή η μπάλα ψηλά άουτ
25΄ Ο Τζιάκος επιχειρεί μια σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Λέτσου αποκρούει ο Σπυρόπουλος
33΄ Ο Ζέρβας εκτελεί κόρνερ και ο Ζηνεμπής από το πρώτο δοκάρι με ωραία γυριστή κεφαλιά σημειώνει το 1-0.
40΄ Κόρνερ του Ευθυμίου, κεφαλιά του Ερινάλντο η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Duka.
49΄ Κόρνερ του Ζέρβα, ο Γρηγοριάδης την κεφαλιά, προ της γραμμής οι αμυντικοί του Κεραυνού διώχνουν την μπάλα.
53΄Ο Λαγός με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια πασάρει στον Ζέρβα, αυτός αφήνει την μπάλα και ο Ευθυμίου μόνος του πλασάρει αλλά ο Duca με ωραία εκτίναξη λέει όχι.
57΄Σουτ του Κολιού έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Σπυρόπουλος
79΄ Λάθος της άμυνας του Θεσπρωτικού, βγαίνει τετ α τετ ο Λαγός, αποκρούει ο Duca, ο Καβαλιέρης στην επαναφορά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
92΄Σε κόρνερ του Κεραυνού, επωφελείτο ο Τζιάκος Γ.Ν.. σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών.
Μικροί και μεγάλοι...με τον Κεραυνό!!!
Η Διατησία του κ.Ρατσιάτου και των βοηθών του Παπανικολάου και Μπετσόγλου ήταν πάρα πολύ καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Δ. Θεοδοσίου): Σπυρόπουλος, Καλοκαίρης, Ερινάλντο, Γιάκος, Πατσέας, Ζηνεμπής, Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Ευθυμίου(75΄ Καπελάρης), Ζέρβας(85΄ λ.τ. Καραχρήστος), Καρέτσος(46΄Λαγός)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Β. Φίντζος): Duca, Πανούσης(54΄Μπομπόρης Α.), Μαλέσκος(46΄ Ντόβας), Τζιάκος Γ.Δ., Κιτσάντας, Κούσης, Σιώρος(73΄Τζιάκος Δ.), Λέτσος, Τζιάκος Γ.Ν., Κολιός, Φέκκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου