Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

22/10/11

6η Αγωνιστική- Ελπίδες Νυδρίου-Κεραυνός Θεσπρωτικού 1-2





ΣΠΟΥΔΑΙΟ "ΔΙΠΛΟ" ΠΗΡΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Πανούσης,Duka,Λέτσος,Τζιάκος Γ.Ν.,Νάσης,Φέκκας,
Σιώρος,Κολιός,Κούσης,Μπόμπορης,Ντόβας
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις και το σημαντικότερο ότι το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού πήρε την νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στις Ελπίδες Νυδριού.

Μία από τις πολλές ευκαιρίες του Κεραυνού
Η νίκη για τον Κεραυνό ήρθε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς οι πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν αξιοποιήθηκαν από τους επιθετικούς του ποδοσφαιριστές.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 28΄λεπτό και ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό σε αντεπίθεση των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο Λέτσος βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή και με δυνατό ευθύβολο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 32΄λεπτό σε μοναδικό τετ α τετ του Σιώρου με τον Θέρμο ο τελευταίος στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δεξί δοκάρι.
Στο 37΄λεπτό ο Φέκκας μόνος του απέναντι με τον Θέρμο την τελευταία στιγμή πριν από το σουτ γλιστρά και χάνει μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του Κεραυνού.
Στο 49΄λεπτό ο Σιώρος και πάλι σε τετ α τετ με τον Θέρμο, στέλνει την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο αριστερό δοκάρι.
Στο 53΄λεπτό ο Λέτσος αποφεύγει με ωραία ντρίπλα τον Θέρμο αλλά η μπάλα του φεύγει άουτ πριν προλάβει να κάνει το σουτ σε κενό τέρμα.
Στο 57΄λεπτό δυνατό σουτ του Φέκκα μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το κάθετο αριστερό δοκάρι.
Στο 60΄λεπτό δυνατή κεφαλιά του Φέκκα μέσα από την μεγάλη περιοχή και ο Θέρμος με ωραία προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 64΄λεπτο ο Φέκκας με ωραίο διαγώνιο δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και πετυχαίνει το 2-0.
Στο 72΄λεπτό και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του Νυδριού, ο Βάσσης με δυνατή καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής πετυχαίνει το τέρμα και έτσι διαμορφώνει το τελικό 1-2.
Ο Σιώρος χάνει την ευκαιρία 


Η Διαιτησία του κ. Ρούσου Ν. και των βοηθών του Παναγιώτου και Πάτση ήταν άριστη.
ΕΛΠΙΔΕΣΝΥΔΡΙΟΥ: Θέρμος, Θειακός, Σταυρόπουλος, Σκλαβενίτης, Πολίτης, Βάσσης, Βρεττός (58΄Κούρτης), Καρτάνος (71΄Θέρμος), Ταξιαρχιώτης (80΄Βερύκιος), Χρυσοβιτσάνος, Κομινάτος
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Duka, Πανούσης, Ντόβας, Νάσης, Μπόμπορης, Λέτσος (78΄Παππάς), Σιώρος (62΄Τζιάκος Δ), Κούσης, Τζιάκος Γ.Ν.(85΄Γεωργαλής), Κολιός, Φέκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου