Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

13/11/11

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ



Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-0 η ομάδα των Σφακιωτών επικράτησε του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
Η ομάδα των Σφακιωτών παίζοντας πιο ουσιαστικά δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Κεραυνού και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.



Αντίθετα, ο Κεραυνός που είχε παραταχθεί σήμερα με πάρα πολλές απουσίες, γενικά προβλημάτισε με την απόδοσή του και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολόγησε την πολύ καλή εικόνα που έχει στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι κρίθηκε από το 1ο ημίχρονο όταν στο 30΄λεπτό ο Λάζαρης με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λέκκου.
Η διαιτησία του κ.Μασούρα και των βοηθών του Πάτση και Κώτση ήταν αρκετά καλή.
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ: Πιπέρης, Γεωργάκης (85΄Μάλφας), Λάζαρης, Κτενάς, Σκέμπι, Θεράπος, Georgiev, Πετούσης, Λάζαρης (88΄Tzelai), Πολυδωρόπουλος (65΄Σάντας), Καλογέρης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Λέκκος, Παπασπύρος, Πανούσης, Γεωργαλής, Νάσης, Παππάς (52' Μπόμπορης), Σιώρος (46΄Ντόβας), Λέτσος, Παπαδήμας, Κολιός, Τζιάκος (67΄Καλδάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου