Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

22/1/11

14η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 0-1



Κεραυνός: Μαλέσκος, Πανούσης, Καραγιάννης, Καλδάνης, Λέκκος, Τζιάκος Γ.Δ.,
Σιώρος, Κολιός, Τζιάκος Δ., Μπόμπορης, Ντόβας


Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού που για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα αυτή τη φορά από την ομάδα της Σινώπης με σκορ 0-1.

Ο Παπαδόπουλος με άψογο απευθείας φάουλ πραγματοποιεί
το 1-0

Η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο παιχνίδι αυτό είχε πολλές απουσίες στην βασική του ενδεκάδα, παρ’όλα αυτά, είχε την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει τέρματα όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.
Η ομάδα της Σινώπης, που από την αρχή του παιχνιδιού κατέβηκε για να κρατήσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, έπαιξε αμυντικά και ευτύχισε σε μια και μοναδική ευκαιρία να πετύχει το τέρμα και να πανηγυρίσει έτσι μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. 
Γενικά ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που δεν ικανοποίησε τους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν. 




Εντυπωσιακή προσπάθεια του Καραγιάννη
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ:
Στο 10ο λεπτό ο Μαλέσκος από καλή θέση μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
Στο 23ο λεπτό ο ίδιος πάλι παίκτης βρέθηκε μόνος με τον Παναγιωτίδη όμως το σουτ φεύγει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δεξί δοκάρι.
Στο 72ο λεπτό η ομάδα της Σινώπης κερδίζει φάουλ ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή του Λέκκου και ο Παπαδόπουλος με εξαιρετικό απευθείας χτύπημα φάουλ στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας κάνοντας έτσι το τελικό 0-1.

Στο 84ο λεπτό ο Τζιάκος με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι.
Η διαιτησία του κ. Γκλιάτη και των βοηθών του Φραγκούλη και Σταύρακα ήταν πολύ καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Λέκκος, Μαλέσκος , Ντόβας, Τζιάκος Γ., Μπόμπορης Α.(81΄Μπόμπορης Π.), Πανούσης (76΄Αθανασόπουλος ), Σιώρος, Καλδάνης, Καραγιάννης, Κολιός, Τζιάκος Δ.(63΄Μπαλάφας).
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ
Παναγιωτίδης, Χατζηγεωργίου, Νικολαϊδης (64΄Παπαγιάννης), Μιχαήλογλου, Παπαδόπουλος, Τουλκερίδης, Βασιλειάδης (83΄Τυρέκογλου), Τέρζογλου, Αναστασιάδης (88΄Ντούρος), Βασιλειάδης, Ιορδανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου