Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

19/9/20

ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΙ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-0 ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΑΓΙΑΣ.









Με το "δεξί" ξεκίνησε την επίσημη αγωνιστική πορεία του στο θεσμό του Κυπέλλου ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, επικρατώντας έστω και πολύ δύσκολα, με 1-0 του Αετού Αγιάς στο δημοτικό στάδιο Θεσπρωτικού "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ".
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Κεραυνός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και θα μπορούσε από πολύ νωρίς να "καθαρίσει" την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Στο 17΄ο Παφίλας βρέθηκε στη πλάτη της άμυνας του Αετού μόνος του απέναντι από τον Παπαγεωργίου, αλλά το αδύναμο σουτ που επιχείρησε, ο τερματοφύλακας του Αετού απέκρουσε εύκολα.
Στο 32΄και πάλι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ο Παπαγεωργίου απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασαριστό σουτ του Λαμπρούση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός ισορρόπησε το παιχνίδι, δείχνοντας πολύ θετικά στοιχεία, δημιουργώντας κάποια προβλήματα στην εστία του Μπακόλα, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
Έτσι φτάσαμε στο 72' όταν ο Μπόμπορης από δεξιά και με ωραίο διαγώνιο δυνατό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-0 πρόκρισης για τον Κεραυνό.
Καλή η Διαιτησία του Σπυράκου και των βοηθών του Καούρη και Αβραμίδου.
Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού: (Μάκης Ντόβας), Μπακόλας, Τζιάκος (c), Ναστούλης (31΄Μπόμπορης), Μπάκας, Ντάφλος, Νικολαϊδης, Παφίλας (54΄Τσάϊμος), Χουλιάρας, Λαμπρούσης (54΄Ντόβας), Πανούσης (90΄Στούπας) και Ναστούλης (90΄ Χαριτόπουλος).
ΑΕΤΟΣ Αγιάς: (--) Παπαγεωργίου, Γκουλιούμης, Φίλιος, Δέσκας, Goga, Τσούμαλης (51΄Μπέλλος ΑΓ), Μπέλλος, Πάντος, Βασιάς (79΄ Λιάλιας), Βέκιος (51΄Ζήσης), Λιάλιος (c) (51΄Φίλιος (c) )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου