Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

4/4/13

Βαγγέλης Φίντζος: «Δώσαμε την ψυχή μας σε κάθε ματς – Το αφιερώνουμε στο χωριό μας»

Βαγγέλης Φίντζος
Εμφανώς ικανοποιημένος ο προπονητής του Κεραυνού Βαγγέλης Φίντζος, μίλησε στο www.atpreveza.gr, για την επιτυχία της ομάδας από το Θεσπρωτικό: 
«Η επιτυχία οφείλεται στα 14 τελευταία χρόνια, στα οποία δουλέψαμε με τη διοίκηση, κοπιάσαμε και κάναμε σωστό προγραμματισμό για να έχουμε ένα σωστό ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα.
Φτιάξαμε ακαδημίες και προχωρήσαμε βήμα-βήμα. Φτιάξαμε το γήπεδό μας, γυμναστήριο με αίθουσα για βάρη, εγκαταστάσεις και από 'κει και πέρα σκεφτόμασταν κάθε φορά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Ανεβήκαμε στη Δ' Εθνική την περασμένη σεζόν, καθώς τα καταφέραμε και στα μπαράζ. Φέτος ήρθε και αυτή η επιτυχία, για την οποία σαφώς και καμαρώνουμε».
Ο κ. Φίντζος αναφέρθηκε ακόμη στη φιλοσοφία της ομάδας, εν όψει και της σεζόν που ακολουθεί:
«Έχουμε στο ρόστερ μας αρκετά παιδιά από την Λάκκα Σούλι και από τις γύρω περιοχές. «Βαδίσαμε» καλά, ανεβήκαμε στη Δ' Εθνική και έτσι σκοπεύουμε να βαδίσουμε. Με δικά μας παιδιά. Τη... συνταγή δεν θα την αλλάξουμε.
Κάποιες από τις προσθήκες που κάναμε, άλλες μας βοήθησαν, άλλες δεν τα κατάφεραν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στον πρώτο γύρο είχαμε 18 βαθμούς, αλλά στη συνέχεια είχαμε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και κακοτυχία. Χάναμε βαθμούς στο 90+. Ειδάλλως θα είχαμε «καθαρίσει» την άνοδο από νωρίς και όχι στο τελευταίο ματς, όπου τα παιδιά έδειξαν πως σε μία... σκληρή έδρα, είχαν την ψυχή να τα καταφέρουν και να πάρουν τον βαθμό
Με την ίδια φιλοσοφία θα κινηθούμε και τη νέα σεζόν. Θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα τρία παιδιά από την ακαδημία μας, ενώ οι προσθήκες θα γίνουν μετρημένα και με γνώμονα την ποδοσφαιρική λογική και όχι τον εντυπωσιασμό. Ξέρουμε τι ζητάμε. Οι απαιτήσεις βέβαια είναι μεγαλύτερες».
Ο τεχνικός του Κεραυνού πρόσθεσε:
«Αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία στον κόσμο μας και το χωριό μας. Ήταν ο 12ος παίκτης μας. Γέμιζε το γήπεδο, κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή μας. Αφιερώνω την άνοδο και σε όλους τους παίκτες. Αυτοί τράβηξαν το... λούκι. Δώσαμε και την ψυχή μας σε κάθε ματς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου