Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

1/2/13

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ




Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Θεσπρωτικού η εκδήλωση της ομάδας του Κεραυνού για  την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  και της απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή περιόδου 2011-2012, με συμμετοχή πολλών καλεσμένων και φίλων της ομάδας.
Στην εκδήλωση αυτή του Κεραυνού, που εκπροσωπήθηκε  από το σύνολο όλων των ποδοσφαιριστών (ανδρών και ακαδημιών), τους προπονητές και το Δ.Σ.,  τίμησαν με την παρουσία τους  οι:
  •          Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτρης Γιολδάσης,
  •          Ο Βουλευτής Νομού Πρέβεζας κ. Δημήτρης Τσουμάνης,
  •          Ο Γραμματέας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Γιάννης Πότσιος,
  •          Ο Αντιδήμαρχος Ζηρού κ. Περικλής Αθανασόπουλος,
  •          Οι Πρόεδροι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Δ.Ε.Θεσπρωτικού,
  •          Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συλλόγων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού: Φιλαρμονικού, Μορφωτικού, Επαγγελματοβιοτεχνών, Γυναικών, Αποδήμων Λελοβιτών Πρέβεζας  και πλήθος φίλων της ομάδας.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Κεραυνού Ζήκος Ρεμπής είπε  τα  εξής: «Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού με τα ελάχιστα έσοδα που διαθέτει σήμερα, εδώ και δύο χρόνια προσπαθεί να πετύχει την μεγάλη υπέρβαση, ανεβάζοντας την ομάδα πέρυσι στην Δ’ Εθνική Κατηγορία και φέτος να προσπαθεί να παραμείνει στην ενοποιημένη, όπως δείχνουν πλέον τα πράγματα, Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η επιβράβευση ανήκει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές  και ιδιαίτερα στον κόσμο μας που μας στηρίζει με ότι μπορεί. Χωρίς αυτούς ο Σύλλογός μας δεν θα βρισκότανε στη σημερινή κατάσταση και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Τέλος, εύχομαι στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και σε όλους όσους παραβρίσκονται στην σημερινή εκδήλωση: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΥΓΕΙΑ- ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!»
Στη συνέχεια μίλησαν και ευχήθηκαν τα καλύτερα  στο Σύλλογό μας ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτρης Γιολδάσης, ο Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Γιάννης Πότσιος και ο προπονητής του Συλλόγου Βαγγέλης Φίντζος.
Στο τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκε από τον Γραμματέα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Γιάννη Πότσιο το Κύπελλο του Πρωταθλητή περιόδου 2011-2012 στον αρχηγό της ομάδας του Κεραυνού Κώστα Φέκκα και τον Θεόδωρο Πανούση. 
Επίσης με συμβολικές πλακέτες του Συλλόγου τιμήθηκαν ο Κώστας Φέκκας για την ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ της ομάδας κατά την περσινή περίοδο και ο Γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Πάντος για την πολύτιμη και μεγάλη προσφορά του στον Σύλλογο του Κεραυνού.
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού ευχαριστεί θερμά τους Δ/ντες του Γυμνασίου-Λυκείου Θεσπρωτικού που παραχώρησαν στον Σύλλογό μας  την αίθουσα, καθώς και  τον κ. Σταύρο Κολιό για την τεχνική και ηλεκτρονική  υποστήριξη για την πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης.





 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου