Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

3/2/13

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-0



Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Άρης Αιτωλικού απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού πετυχαίνοντας μια ευρεία και εντυπωσιακή νίκη με σκορ 3-0.
Η ομάδα του Άρη παίζοντας πιο δυνατά και ψυχωμένα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κεραυνό, ο οποίος άντεξε μόνο για 44΄λεπτά και από εκεί και πέρα  παραδόθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων του.
Στο 44΄λεπτό ο Κολοβάκης ανατρέπεται  καθαρά μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Μπάμπη και ο Καβαλιέρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πετυχαίνει το 1-0.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49΄λεπτό ο Κολοβάκης με ωραίο πλασέ σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 2-0.
Στο 62΄λεπτό δυνατό σουτ του Γαβρίνα έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μπάμπη.
Στο 74΄λεπτό ο Γαβρίνας με εντυπωσιακό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Διαιτητές: Μπόρτζαρης,  Σπανός – Σιδέρης (Αχαΐας)
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ(Αντώνης Ζήκος):Ζέρβας, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης, Φατσέας, Παναγιωτόπουλος, Γρηγοριάδης (70’ Κόκκαλης), Τσάμης, Τζαμαλής, Γαβρίνας (90’ Μάνθος), Καβαλιέρης, Κολοβάκης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος):Μπάμπης, Πάνου, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Γατσέλος, Λέτσος (75’ Κούσης Σπ.), Δήμος (46’ Τζιάκος), Λέκκος, Κούσης Στ., Κολιός (60’ Λάππας), Φέκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου