Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

21/1/13

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0-1



Πολύ σπουδαία βαθμολογική εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε χθες στην Κέρκυρα ο Κεραυνός απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας.
Ο Κεραυνός έξυπνα στημένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων και στο 53΄λεπτό σε μια «φαρμακερή» αντεπίθεση και ύστερα από μια καταπληκτική μπαλιά του Δήμου, ο Φέκκας με ωραίο πλασέ σουτ έγραψε το 1-0.
Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Όλυμπος είχε την εδαφική αλλά και φλύαρη υπεροχή, οι παίκτες της Κέρκυρας δημιούργησαν μόλις δύο φάσεις στην εστία του Μπάμπη σε κεφαλιά του Πανδή στο 34΄λεπτό και ένα ωραίο φάουλ του Κονισπολιάτη στο 42΄λεπτό.
Ο Κεραυνός στο διάστημα αυτό έδειξε και αυτός τις προθέσεις του, έχοντας πολύ καλό αμυντικό στήσιμο και πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις.
Έτσι αφού έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες την πρώτη στο 27΄λεπτό στο δυνατό σουτ του Φέκκα και την δεύτερη στο 36΄λεπτό όταν ο Τζιάκος Γ. σε κενή εστία έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, σε τρίτη αντεπίθεση πέτυχε το γκολ της νίκης.
Μετά το γκολ του Κεραυνού και όσο περνούσε η ώρα, οι προσπάθειες και εκνευρισμός των παικτών του Ολύμπου γινότανε πιο εμφανής, έχοντας να επιδείξουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες την μία στο 65΄λεπτό σε δυνατό σουτ του Στρατηγού η μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ και στο 78΄ λεπτό όπου ο Γραμμένος την τελευταία στιγμή δεν προλαβαίνει με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Κεραυνός από την άλλη μεριά συνέχισε να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του και παρ’ όλο που αγωνιζότανε από το 77΄λεπτό με δέκα παίκτες (αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ρακόπουλου) δημιούργησε  και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το διπλό.
Ιδιαίτερη ήταν φάση του 80΄λεπτού όπου ο Κολιός σε  μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια αφού πέρασε όποιον αμυντικό βρήκε μπροστά του, βρέθηκε μόνος του με τον Αργυρό όμως το ωραίο σουτ που πραγματοποίησε η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Σαρλής, Μπουντούρης (Άρτας).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:Αργυρός, Κονόμης, Κατσαρός, Μυρίλλας, Σπίνουλας (15΄ Πανδής), Στατηγός, Γκερέκος, Γραμμένος, Γραικός (63΄ Βλάσσης), Ανδριώτης, Κονισπολιάτης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:Μπάμπης, Ρακόπουλος, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Γατσέλος, Λέκκος, Δήμος (67΄ Τζιάκος Δ.), Πάνου, Τζιάκος Γ., Μπασιούκας (7΄ Ναστούλης, 74΄ Κολιός), Φέκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου