Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

2/12/12

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 4-0



Σ΄ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από συνεχή βροχή ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε τη νίκη με σκορ 4-0 απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στη νίκη απέναντι στον Κεραυνό που στο σημερινό παιχνίδι παρουσιάστηκε αγνώριστος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας από την αρχή ευκαιρίες στα καρέ του Μπάμπη.
Στο 7΄ ο Κόλλινς σούταρε από κοντά και η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ και στο 11΄ η κεφαλιά του Ρούμπου είχε την ίδια κατάληξη. 
Στο 14΄ ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με  κεφαλιά του Κολιάκη από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα του Γιάτσε από αριστερά. 
Στο 43΄ με ωραία ατομική ενέργεια του Γιάτσε, ο οποίος αφού έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του Κεραυνού, μπήκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ  έγραψε το 2-0.
Στο 48΄ ο Κόλλινς με ωραίο  δεξί  σουτ στέλνει πετυχαίνει το 3-0.
Στο 57΄ και πάλι ο Κόλλινς με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πετυχαίνει το τελικό 4-0.
Διαιτητής: Τσιρώνης Ευάγγελος (Αιτ/νίας), Βοηθοί: Σπυράτος - Ντζάνης (Αιτ/νίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γ. Γιάννος): Μπαντής, Ρούμπος, Θεοδώρου, Γατσέλος, Διαμάντης, Τσακανίκας, Γιάτσε (84’ Κοντογεώργος), Κολιάκης, Κόλλινς (72’ Φλώρος), Μπούρμπος (79’ Κολιός), Πάνος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Β. Φίντζος): Μπάμπης, Τζιάκος Δ, Τζιάκος Γ. (76΄ Πανταζής), Χωραβάτης, Παπαδόπουλος, Λέκκας, Λέτσος, Κολιός (41΄ λ.τρ Τζιάκος Δ.Ν.), Φέκκας, Λάππας, Χήτας (65΄ Δήμος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου