Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

1/10/12

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΕ 1-0 ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ


Την φιλική ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε το Σάββατο ο Α.Ο. Φιλοθέης από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, σε έναν αγώνα που έγινε στην Φιλοθέη ως άτυπη ρεβάνς στη νίκη με 1-0 που είχε πετύχει η Φιλοθέη στο Θεσπρωτικό πριν από περίπου δέκα ημέρες.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Τσιφλίδης με αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα ημίχρονο όπου η Φιλοθέη του Πάνου Νίκου είχε κάποιες χαμένες ευκαιρίες αλλά και ένα χαμένο πέναλτι με τον Νταλάκα. Οι φιλοξενούμενοι που στα τελευταία φιλικά έχουν αρχίσει να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο έχασαν κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τον Λάππα, ενώ είχαν και ένα δοκάρι προς το τέλος του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν πάντως ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες πλέον δίνουν ραντεβού για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ: Βαρέλης, Τρομπούκης, Ζυγούρης, Τσιφλίδης, Γιαννούλης Θ., Γιαννούλης Δ., Θέμελης, Νάσιος, Ξυλογιάννης, Παππάς, Νταλάκας. Έπαιξαν ακόμη οι: Μπιρμπίλης, Κοντογεώργος, Αθανασίου, Τσιγαρίδας Κ., Τσιγαρίδας Δ., Τσώλας, Καραγιάννης. 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Παίδαρος, Πάνου, Χωραβάτης, Πανταζής, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Κολιός, Κούσης, Χήτος, Ναστούλης, Λάππας. 
Πηγή: sportsarta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου