Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

18/1/12

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ


Ο Πρόεδρος του Κεραυνού
Ζήκος Ρεμπής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα την 18/1/2012 και ώρα 7 μ.μ. η εκδήλωση του Συλλόγου μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με την συμμετοχή πολλών καλεσμένων.
Στην εκδήλωση αυτή του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που εκπροσωπήθηκε  από το σύνολο  όλων των ποδοσφαιριστών (Ανδρών-Παίδων), τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο,  τίμησαν με την παρουσία τους οι:
Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτρης Γιολδάσης με τον
Πρόεδρο κ. Ζήκο Ρεμπή
  •          Ο Δήμαρχος Ζηρού κ.Δημήτριος Γιολδάσης,
  •          Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. Τραχανάς,
  •          Ο Γραμματέας της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. Ιωάννης Πότσιος,
  •          Οι Αντιδήμαρχοι των Δ.Ε. : Θεσπρωτικού και Κρανέας του Δήμου Ζηρού,
  •          Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Ε. Θεσπρωτικού Δήμου Ζηρού,
  •          Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού του Δήμου Ζηρού: Θεσπρωτικού, Γαλατά, Ριζοβουνίου, Μελιανών, Πολυσταφύλου και Παπαδατών.
  •          Οι  Πρόεδροι και τα μέλη των Συλλόγων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού Δήμου Ζηρού:Φιλαρμονικού, Μορφωτικού, Γυναικών, Επαγγελματοβιοτεχνών , Περιβαλλοντικού και πλήθος φίλων της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
κ.Τραχανάς  με τον Πρόεδρο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ζήκο

Ρεμπή 

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης  ο κ. Ζήκος Ρεμπής, Πρόεδρος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥσημείωσε πως σήμερα στο μέσο της βαθιάς οικονομικής κρίσης που δεν αφήνει αλώβητο κανέναν μας, υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα. Οι δύσκολες στιγμές είναι αυτές που αφυπνίζουν την κοινωνία μας πολύ περισσότερο από τις περιόδους ευφορίας και καθιστούν όλους μας πιο συνειδητοποιημένους, δραστήριους και δημιουργικούς. Ο  ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού με τα λίγα πενιχρά έσοδα που διαθέτει σήμερα, προσπαθεί να πετύχει την υπέρβαση και ν’ ανέβει κατηγορία επιβραβεύοντας έτσι όλους όσους πίστεψαν σ’ αυτή την ομάδα. Τέλος, εύχομαι στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και σε όλους όσους παραβρίσκονται στην σημερινή εκδήλωση: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΥΓΕΙΑ- ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Στη συνέχεια μίλησαν και ευχήθηκαν τα καλύτερα  στο Σύλλογό μας ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτριος Γιολδάσης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ.Τραχανάς και ο προπονητής του Συλλόγου Βαγγέλης Φίντζος.
Τέλος στο γραπτό μήνυμά του ο Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας κ. Δημήτρης Τσουμάνης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλή επιτυχία στον Κεραυνό Θεσπρωτικού 
Ο Προπονητής της ομάδας
Βαγγέλης Φίντζος

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού ευχαριστεί θερμά τους Δ/ντες του Γυμνασίου-Λυκείου Θεσπρωτικού που παραχώρησαν στον Σύλλογό μας  την αίθουσα  και επίσης  τον κ. Σταύρο Κολιό για την τεχνική και ηλεκτρονική  υποστήριξη για την πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης.




Από δεξιά: Ο Δήμαρχος κ.Γιολδάσης,  ο προπονητής Βαγγέλης Φίντζος,
ο Αντιδήμαρχος Ζηρού κ.Παπαδιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος
κ.Αθανασόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παπαδατών κ.
Βασιλείου


Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού
Οι κ.κ. Ρεμπής Πρόεδρος Κεραυνού, Τραχανάς Πρόεδρος της ΕΠΣ και
 Πότσιος Γραμματέας της ΕΠΣ











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου