Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

29/8/11

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ




Στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι που έδωσε χθες  ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού  στους Σφακιώτες Λευκάδος γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την ομάδα του Καλαμιτσίου.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο φιλικό αυτό παιχνίδι προβλημάτισε με την εμφάνισή του κυρίως στο Α΄ ημίχρονο και έδειξε να είναι πολύ κουρασμένος από τις καθημερινές και επίπονες προπονήσεις.
Στο διάστημα αυτό του Α΄ ημιχρόνου, το Καλαμίτσι Λευκάδος με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ιδιαίτερα μετά το πρώτο  εικοσάλεπτο , 
πίεσε την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και κατάφερε να πετύχει δύο ωραία τέρματα στο 23΄  λεπτό με τον Ζακυνθινό και 39΄ λεπτό με τον Γεωργάκη.
Στο Β΄ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με τον ΚΕΡΑΥΝΟ να είναι καλύτερος και να πιέζει την ομάδα του Καλαμιτσίου.
Το μόνο που κατάφερε στο τέλος ήταν να σημειώσει ένα τέρμα στο 78΄  λεπτό με τον Καραγιάννη ύστερα από εκτέλεση πέναλτυ.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο Α΄ ημίχρονο αγωνίστηκε με τους:  Duka, Δημολίτσα, Μπολάνο, Ντόβα, Πανούση, Λέτσο, Καλδάνη, Σιώρο, Φέκκα, Παπαδήμα και Μάριο.
Στο Β΄ ημίχρονο αγωνίστηκε με τους: Duka, Σιώρο Απ.,Μπολάνο, Ντόβα, Πανούση, Κούση, Μπόμπορη Π., Λέτσο, Τζιάκο Δ., Τζιάκο Γ.Ν., Καραγιάννη.
Παίκτες που δεν αγωνίστηκαν: Κουλιάτσης, Μπαλάφας και Κωλέτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου