Σελίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020-2021

31/3/13

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

foto:prevezasports.gr
Σήμερα ολοκληρώθηκε  το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, με την ΑΕ Μεσολογγίου να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην βαθμολογία και ν’ ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια του 5ου ομίλου.  
Οι υπόλοιπες  έξι ομάδες  που θ’αγωνιστούν του χρόνου στη νέα Γ΄ Εθνική, είναι οι: Όλυμπος Κέρκυρας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Άρης Αιτωλικού, ΑΣ Τρίκαλα 2011, Κεραυνός Θεσπρωτικού και η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:
Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΣ Τρίκαλα 2011 1-0
Όλυμπος Κέρκυρας – Άρης Αιτωλικού      3-0
ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΕ Καραϊσκάκης        1-0
ΑΟ Φιλοθέης – Κεραυνός Θεσπρωτικού     1-1
ΑΣ Μετέωρα – Αναγέννηση Περιβολίου    3-0
Ρεπό: Οδυσσέας Νυδρίου

Τελική Βαθμολογία
        - Πρωταθλητής/Άνοδος –
1. ΑΕ Μεσολογγίου        43 β., 34-11
        - Άνοδος –
2. Όλυμπος Κέρκυρας    36 β., 36-22
3. Εθνικός Φιλιππιάδας 34 β., 32-14
4. Άρης Αιτωλικού         31 β., 20-22
5. ΑΣ Τρίκαλα 2011       29 β., 19-17
6. Κεραυνός Θεσ/κού     27 β.,  24-25
7. ΑΕ Καραϊσκάκης       26 β., 24-19
       - Υποβιβασμός –
8. ΑΣ Μετέωρα              26 β., 21-23
9. ΑΟ Φιλοθέης              25 β., 18-27
10. Οδυσσέας Νυδρίου   19 β., 17-25
11. Αναγένν. Περιβολίου 7  β., 18-59


Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-1



Στη Γ΄Εθνική συνεχίζει πλέον ο Κεραυνός Θεσπρωτικού που απέσπασε στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος  το ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 1-1 από την Φιλοθέη Άρτας.
Η ομάδα του Κεραυνού ήταν καλύτερη στον σημερινό αγώνα, όπου έπαιζε για δύο αποτελέσματα και τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει αυτή την άνοδο στην ενιαία Γ΄ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του!
Από την άλλη μεριά  η ομάδα της Φιλοθέης πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση και δίκαια επιστρέφει στο Α΄Τοπικό της ΕΠΣ Άρτας.
Τα γκολ
Στο 70΄ του αγώνα ήρθε το 1-0 για την ομάδα του Θεσπρωτικού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο κεντρικός αμυντικός του Κεραυνού, Παπαδόπουλος, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη.
Μετά το γκολ αυτό η Φιλοθέη ρίσκαρε ανεβαίνοντας ψηλά και στο 82΄ χάθηκε η ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Δήμος βρήκε τον Κούση μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, στο 88΄, έγινε το 1-1, με τον Λώλη να κατεβάζει ωραία την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και να νικάει τον Μπάμπη με διπλή προσπάθεια.
 Ένα λεπτό μετά το γκολ της ισοφάρισης ο Νταλάκας έχασε μοναδική ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη-άνοδο στην ομάδα του, όταν ξέφυγε από τον Πάνο, βγήκε απέναντι από τον Μπάμπη αλλά το σουτ του βρήκε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στον αγώνα, το τέλος του οποίου βρήκε τους παίκτες του Κεραυνού να πανηγυρίζουν έξαλλα με τους φιλάθλους της ομάδας τη μεγάλη τους επιτυχία, από την άλλη μεριά οι της Φιλοθέης πεσμένοι στο έδαφος δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον υποβιβασμό της ομάδας.
Κίτρινες κάρτες: Θέμελης (34΄), Τσιφλίδης (51΄) - Τζίακος Δ. (27΄), Δήμος (85΄), Μπάμπης (89΄), Γατσέλος (90΄+2)
Διαιτητής: Βαλιώτης Α., Βοηθοί: Νατσιούλας Η. - Τσακνάκης Π. (Συνδέσμου: Λάρισας)
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ (Δημήτρης Νταλάκας)
: Βαρέλης, Τρομπούκης, Ζυγούρης (78΄Γιαννούλης Δ.), Μπάκας, Τσιφλίδης, Ξυλογιάννης, Γιαννούλης Θ. (λ.τρ. 58΄Λώλης), Θεμελής, Νταλάκας, Παππάς, Κυριακόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζιος): Μπάμπης, Ρακόπουλος, Πάνος, Λέτσος, Γατσέλος, Παπαδόπουλος, Τζιάκος Δ. (72΄Δήμος), Φαρμάκης, Κούσης Στ., Λάππας (87΄Ναστούλης), Φέκας (81΄Χωραβάτης).

Foto:prevezasports.gr











24/3/13

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 4-1



Εύκολο έργο είχε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού κόντρα στην Αναγέννηση Περιβολίου την οποία νίκησε με 4-1. Μια εβδομάδα μετά την οδυνηρή ήττα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Θεσπρωτικό ο Κεραυνός επέστρεψε στις νίκες και την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φιλόθεη για την τελευταία αγωνιστική.
Ο Κεραυνός μπήκε στην αναμέτρηση με το πόδι στο γκάζι και βρέθηκε μόλις στο 1' μπροστά στο σκορ όταν μετά από σέντρα του Κολιού ο Λέτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24΄ ο Φαρμάκης με απευθείας χτύπημα φάουλ απο πλάγια θέση πέτυχε το 2-0. Στο 42΄ πλασέ του Γιώργου Τζιάκου στο κάθετο δοκάρι. Στο 51΄ λεπτό ο Κώστας Φέκκας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το 3-0. Στο 63΄ λεπτό ο Ρακόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μιάρη Π. και ο Φαρμάκης που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι πέτυχε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση Περιβολίου ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 89΄ με κοντινό πλασέ του Τσεβανέδη. Από το 76΄ ο Κεραυνός αγωνίστηκε στο υπόλοιπο με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Γιώργου Τζιάκου και είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές.
Διαιτητής:Κόλλιας (Ηπείρου)
Βοηθοί:Αντωνίου-Παυλίδης (Ηπείρου)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος):Μπάμπης, Ρακόπουλος, Τζιάκος Δ., Λέτσος, Γατσέλος, Φαρμάκης, Κούσης Στεφ. (63΄ Γεωργαλής), Τζιάκος Γ., Λάππας (46΄Πάνου), Κολιός, Φέκκας (56΄ Παπαδόπουλος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Μάκης Κουλούρης):Βλάσσης, Σουλάνης (80΄ Κουλούρης Δ.), Μιάρης Ν., Βάρθης, Γραικός, Βάγιας (70΄Πλάτσης), Βούλγαρης, Μήτσουλης, Τσεβανέδης, Μιάρης Π., Κουλούρης Ι. (48΄ Μαρκάτης).



17/3/13

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Α.Ε.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 1-2

Οδυνηρή ήττα ο Κεραυνός Θεσπρωτικού

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα υπέστη ο Κεραυνός Θεσπρωτικού από την Α.Ε. Καραϊσκάκης με σκορ 2-1. Ήταν ένα ματς που στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του Κεραυνού μιας και στο 6΄ λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Αντωνίου έκανε το 0-1 μετά από πάσα του Μάλλιου. Στο 31’ ο Μάλλιος διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕ Καραϊσκάκης και με το 0-2 πήγαν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο.
Παρότι ο Κεραυνός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε τους φιλοξενούμενους για να μπει στο παιχνίδι αλλά το μονο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 70΄ λεπτό με αυτογκόλ του Μπρέσιακα. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Μάλλιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ομάδα της Άρτας, αλλά το τελικό 1-2 δεν άλλαξε.|
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Πάνου, Ρακόπουλος, Λέκκος, Παπαδόπουλος (65’ Τζιάκος Γ.), Γατσέλος, Χωραβάτης (55’ Τζιάκος Δ.), Λέτσος, Κούσης, Λάππας, Φέκκας.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Κατσαρός, Μπρέσιακας, Καρτσακλής, Πέτσας, Βασιλάκης (60’ Βερλέκης), Τσάπαλης (80’ Σταμούλης Π.), Αντωνίου (70’ Δήμος), Μάλλιος, Μπαλάφας, Μαργαρίτης.
Πηγή:prevezasports.gr

13/3/13

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ 20ης Αγωνιστικής



Κατσικογιάννης Αλέξανδρος
Αναλυτικά οι διαιτητές στα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο είναι:
Κεραυνός Θεσπρωτικού – ΑΕ Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καράλης Ε. – Ράπτη Α. (Ηπείρου)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τηλιγάδας Σ. (Αχαϊας)
 
ΑΕ Μεσολογγίου – Εθνικός Φιλιππιάδας
Διαιτητής: Μπόρτζαρης Αθανάσιος (Αχαϊας)
Βοηθοί: Παπαδήμας Ι. – Τσιρίνης Ι. (Αχαϊας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανασίου Ν. (Θεσπρωτίας)

Όλυμπος Κέρκυρας – Οδυσσέας Νυδρίου
Διαιτητής: Φωτιάδης Φώτιος (Καστοριάς)
Βοηθοί: Κεντζιόπουλος Σ. – Πολυχρονίου Β. (Καστοριάς)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Φασούλας Γ. (Ηπείρου)

ΑΣ Μετέωρα – ΑΣ Τρίκαλα 2011
Διαιτητής: Βράκας Χρυσοβαλάντης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Πριόνας Δ. – Μητρόλιος Ι. (Εύβοιας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Πουγκακιώτης Σ. (Φθιώτιδας)

Αναγέννηση Περιβολίου – Άρης Αιτωλικού
Διαιτητής: Σταματελόπουλος Ιωάννης (Άρτας)
Βοηθοί: Σεϊμένης Φ. – Γαρδικιώτης Α. (Άρτας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ευθυμίου Γ. (Πρέβεζας)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

  Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού σχετικά με την από 12.03.13  καταχώριση στην ιστοσελίδα Lefkada Sport News και η οποία αναδημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα Prevezasports, σύμφωνα με την οποία ο Κεραυνός (μαζί με τα σωματεία  Μετέωρα και Άρης Αιτωλικού) φέρεται να έχει καταθέσει αίτημα προς την ΕΠΟ, προκειμένου να μην διεξαχθεί η αγωνιστική του Σαββάτου και πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και αν χρειαστεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση Όλυμπος-Φιλοθέη, ανακοινώνει τα εξής:
Διαψεύδει κατηγορηματικά την καταχώρηση αυτή και δηλώνει ρητά ότι ουδέποτε υπέβαλε τέτοιο αίτημα και ό,τι αρμόδια αρχή για την τύχη του αγώνα Ολύμπου Κέρκυρας και Α.Ο. Φιλοθέης είναι η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.  

11/3/13

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 19ης Αγωνιστικής



Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία 19ης Αγωνιστικής:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ - ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-0
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ αναβλήθηκε
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ - ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ 1-0
ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ- ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 1-0
ΡΕΠΟ:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (19 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 37
2. ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 28
3. ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 26
4. ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 25
5. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 25
6. ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 24
7. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 23
-----------------------------------------
8. ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ 22
9. ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 20
10. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 18
11. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 7


Η επόμενη 20η Αγωνιστική (Σάββατο 16/03/2013 - 16:00):
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΡΕΠΟ:ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0-0















ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 0-0



Λευκή ισοπαλία απέσπασε χθες ο Κεραυνός στα Τρίκαλα και ο βαθμός αυτός μπορεί ν’ αποδεχθεί πολύτιμος, καθώς τις  τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει  ν’ αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Καραϊσκάκη και Περιβόλι αντίστοιχα και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φιλοθέη.
 Ο Κεραυνός  ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα και μόλις στο 7΄ χάνει σπουδαία ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ, ο Λέτσιος αρχικά και ο Φέκκας στην συνέχεια έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν από κοντά.
 Στο 20΄ ο Μπάμπης αποκρούει  σωτήρια το κοντινό πλασέ του Παππά ενώ στην συνέχεια ο Τζοβάρας που έγινε παραλήπτης της μπάλας μόνος του απέναντι στην εστία πλάσαρε μόλις άουτ.
 Τα Τρίκαλα στην επανάληψη είχαν την υπεροχή, έχασαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Μπάμπη.
Στο 87΄ ο Κεραυνός έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν σε υποδειγματική του αντεπίθεση ο Λάππας δεν προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Φαρμάκη.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μπλούνας του Συνδέσμου Φθιώτιδας.
Μετά το παιχνίδι η Διοίκηση των Τρικάλων ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας  κ. Βέκιο.
 ΤΡΙΚΑΛΑ (Ν.Βέκιος): Ζαφείρης, Χοτζάι, Ευαγγέλου,(31' λ.τρ. Χρ. Νάκου), Αγγελίνας, Ανδρέου, Στάμος, Δ. Νάκου, Δ. Τεντολούρης,(31' λ.τρ. Ευθυμίου),  , Παππάς, Απ. Τεντολούρης (67' Μόκκας), Τζοβάρας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Β.Φίντζος): Μπάμπης, Πάνου, Φαρμάκης, Παπαδόπουλος, Λέτσιος, Γατσέλος (68' Κολιός), Ρακόπουλος, Λέκκος, Κούσης (52’ Γ. Τζιάκος), Λάππας, Φέκκας (92’ Χωραβάτης).

9/3/13

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ 19ης Αγωνιστικής

Μπλούνας Ιωάννης
Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές της 19ης  αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, η οποία διεξάγεται αύριο την  Κυριακή 10 Μαρτίου, με ώρα έναρξης των αναμετρήσεων στις 15:00 το μεσημέρι.

Αναλυτικά Διαιτητές και βοηθοί θα είναι:

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Διαιτητής: Καλιακάτσος (Άρτας)
Βοηθοί: Μπουντούρης-Σαρλής (Άρτας)
Παρατηρητής: Αθανασίου (Ηπείρου)

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-Α.Ο.ΦΙΛΟΘΕΗΣ
Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής-Σιαμέτης (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Κρίκης (Τρικάλων)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΜΕΤΕΩΡΑ
Διαιτητής: Τόμπρος (φωτο) (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Κατσούρης-Σκορδίλης (Κέρκυρας)
Παρατηρητής: Βακαλόπουλος (Θεσπρωτίας)

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Καραγιάννης-Λαγός (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Λιόλιος (Λάρισας)

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
Διαιτητής: Κωνσταντάκης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μεσσήνης-Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας)
Παρατηρητής: Φίτσας (Πρέβεζας)

ΡΕΠΟ: Αναγέννηση Περιβολίου