6/10/12

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.


Ο κ.Σαρρής νέος Πρόεδρος της Ε.Π.Ο.
Ο κ.Γιώργος Σαρρής είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, με ψήφους 37-20 άφησε δεύτερο τον κ.Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος κατέθεσε ένσταση για σημαδεμένα ψηφοδέλτια.
 Οι 57 Ενώσεις της ΕΠΟ οδηγήθηκαν στις κάλπες σήμερα το Σάββατο (06/10) από τις 10.00 για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, με τις προβλέψεις να επιβεβαιώνονται και τον κ.Σαρρή να παίρνει την θέση του προέδρου με διαφορά 17 ψήφων!  
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο κ.Γκαγκάτσης  κατέθεσε ένσταση στην εφορευτική επιτροπή για σημαδεμένα ψηφοδέλτια, τονιζοντας ότι «δεν γίνεται στις εκλογές για τον προέδρο να σημαδεύουν τα ψηφοδέλτια»!
Παράλληλα, ζήτησε από τον δικαστικό αντιπρόσωπο να μην δεχτεί κανένα ψηφοδέλτιο που δεν θα έχει την μονογραφή του. Η ένσταση απορρίφθηκε, προκαλώντας την δυσαρέσκεια του κ. Γκαγκάτση και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά. Ένταση δημιουργήθηκε και  με αφορμή τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ.Σοφοκλής Πιλάβιος,  πρότεινε εκτός του τακτικού δικαστή να μπουν δύο μέλη, ένα από κάθε πλευρά.
Από την «παράταξη Σαρρή» ο... εκλεκτός ήταν ο κ.Μπουτζιώλης από τη ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ από την «παράταξη Γκαγκάτση», ο κ.Τζώρτζογλου. Σε εκείνο ωστόσο το σημείο παρενέβη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά κ. Μπρατσώλης, προτείνοντας δύο υποψήφιους που πρόσκεινται στην «παράταξη Σαρρή», τους κ.κ. Μεϊμάρη και Μπουτζιώλη.
Η παρέμβαση του κ.Μπρατσώλη ήταν και αυτή που έφερε την «κόντρα» με τον προεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου, κ.Μ. Σταυρακάκη. Τότε ο κ.Βασίλης Γκαγκάτσης είπε ότι έχει γίνει συμφωνία να είναι στην επιτροπή δυο εκπρόσωποι από τις αντίπαλες παρατάξεις. Από την πλευρά του ο κ.Πιλάβιος ανέφερε πως αυτό είναι που πρέπει να γίνει και τελικά μετα από παρέμβαση του κ.Σαρρή, αποφασίστηκε να περάσει η πρόταση του κ.Πιλάβιου.
ΟΙ 15 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΡΡΗ: Ν. Ανασόπουλος (Πειραιάς), Α. Βούλγαρης (Χαλκιδική), Γ. Βούρβαχης (Χανιά), Δ. Γαβριηλίδης (Θράκη), Γ. Γκιριτζίκης (Ξάνθη), Κ. Γκίτσιος (Καστοριά), Π. Δημητρίου (Αθήνα), Γ. Καραμελίδης (Ημαθία), Β. Μαζαράκης (Κεφαλονιά), Γ. Οικονομίδης (Δωδεκάνησα), Γ. Παπακωνσταντίνου (Εύβοια), Ν. Προύντζος (Αρκαδία), Αρ. Σταθόπουλος (Μεσσηνία), Μ. Τζανόπουλος (Δυτ. Αττική), Β. Τοπολιάτης (Βοιωτία).
ΟΙ 13 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ: Β. Γραμμένος (Μακεδονία), Ζ. Γρηγορίου (Λάρισα), Β. Δημητρακοπούλου (Ηλεία), Π. Καρράς (Λακωνία), Β. Μάντζιος (Ηπειρος), Τ. Μπατζιάκας (Θεσσαλία), Α. Νουσηκύρου (Πέλλα), Π. Παπαχρήστος (Αιτωλ/νία), Χρ. Σάββας (Κοζάνη), Γ. Σιγάλας (Κυκλάδες), Μ. Σταυρακάκης (Λασίθι), Γ. Σταυρόπουλος (Αχαϊα), Β. Χατζηαποστόλου (Κιλκίς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου